Utsolgt!! Midnattskonsert med Trygve Skaug på Holla Kirkeruin // TelemarksVeka

Om arrangementet

TelemarksVeka inviterer til en magisk kveld med Midnattskonsert med Trygve Skaug på Holla Kirkeruin!

Er det én intimkonsert du ikke vil gå glipp av? Da er vi helt sikre på at det er denne. Trygve Skaug vil skape en uforglemmelig musikalsk opplevelse til et fåtall av publikummere i magiske og historiske omgivelser på Holla Kirkeruin. Middelalderkirken, hvor konserten foregår, bærer preg av mye historie og vakker kulturarv fra 1100-tallet, med nydelig utsikt utover Telemarkskanalen og Norsjø. Nydelig lyssetting, solnedgang, puter, pledd og musikk fra en av Norges fremste låtskrivere kan vi love at blir en konsert du sent vil glemme.

Trygve Skaug er artist, låtskriver og poet. Musikken hans har siden 2010 ligget over 350 uker på NRK P1 A-, B-, og C-lister, har mottatt flere gullplater og nominasjon til Spellemannsprisen. Han er den mestselgende lyrikeren i Norge og har ligget på topplisten i lyrikk siden 2016. Hans siste album «Sanger du skal få når vi er vektløse» har fått terningkast seks i blant annet Dagbladet.

Det er et begrenset antall billetter som slippes til denne konserten! Vil du være en av de få som får med seg denne unike opplevelsen? Ikke la sjansen gå fra deg!

Praktisk info:

  • I henhold til TV-produksjon vil vi gjerne at publikummere har på seg mørke/nøytrale klær.
  • Ta med pute/tepper til å sitte på.
  • Stoler/campingstoler forbudt grunnet fredet grunn.
  • Fotografering med blits/lys er ikke tillatt grunnet TV2s produksjon.
  • Konserten vil bli filmet av TV2, og sendt på hovedkanalen fredag 24. juni kl 22:15.

NB: ingen adkomst med bil til området rundt Holla Kirkeruin da dette vil påvirke TV-produksjonen. Besøkende oppfordres til å ankomme til fots/sykkel eller benytte seg av shufflebuss som settes opp fra Ulefoss Busstasjon med første avgang kl 21:00. Buss vil returnere tilbake til busstasjon umiddelbart etter endt konsert.

Konsertområdet åpner kl 21:30

Konsertstart kl 22:30