Offentlig transport

Offentlig transport til Gullbring Kulturhus er varierte. Kulturhuset ligger sentralt til i Bø, noe som gjør adkomst praktisk og gir mange muligheter for å benytte offentlig transport.

Tog

Bø stasjon ligger bare 5 min gange fra Gullbring Kulturhus. Her er det Go Ahead (Oslo - Kristiansand - Stavanger) som trafikkerer skinnene. Snaue 2 timar til Oslo og 3 timer til Kristiansand tar det dersom toget er i rute.

Buss

Det er et utvalg busser som kjører gjennom Bø fra ulike destinasjoner. Farte kjører Bø – Notodden , og Vy kjører Notodden - Oslo.
Nor-Way bussekspress (Telemarkekspressen) kjører daglige avganger på strekningen Seljord, Bø, Ulefoss, Skien, Porsgrunn og Sandefjord Lufthavn Torp. Dermed knytter den sammen Telemark, og tilbyr forbindelse videre over fjellet til NW180 Haukeliekspressen i Seljord for videre reise til Hardanger og Vestlandet. 

Linker til billetter:

Vy

Nor-Way bussekspress

Fly

Bø har ingen egen flyplass, men det er mulig å komme hit via Oslo Gardermoen og Sandefjord Torp. Det nærmeste er Sandefjord Torp Lufthavn som ligger ca. 1.5 time fra Bø.

Link: Sandefjord Torp Lufthavn

Taxi

For de som skal litt kortere avstander kan Taxi være et godt alternativ. Her kan vi anbefale Bø Taxi som som oftest er på pletten i løpet av få minutter og transporterer sine kunder til destinasjonen med en vennlig mine.

Telefon Bø Taxi: 35 95 01 37

 

Er du fremdeles i tvil om hvordan du kommer frem – send oss en mail på post@gullbring.no eller ring oss på 35 06 03 90.