Utleie

Gullbring Kulturhus er et stort bygg med flere små og store møterom. Ved booking av rom legger vi til rette utifra kunden sine ønsker. Se under for å få en oversikt over fasilitetene i hvert enkelt rom. Vi serverer også kald mat fra egen kafé eller varm mat fra en av våre faste leverandører. Maten kan serveres på møterommet eller i fellesområdet Framstugo. Alle rom kan bookes med og uten servering. Kontakt oss for booking.

Oversikt og kapasitet

Storsalen: fast amfi 396

Med nesten 400 seter er Storsalen godt egnet til de store konferansene og møtene. Her har du alle muligheter til å krydre arrangementet med musikkinnslag, lysdesign og annen underholdning.

Vi forslår en standardpakke med kaffe, te, vann og frukt under hele oppholdet samt lunsj til en pris på 375,- pr. person + mva.

Kinosalen: fast amfi 144

Kinosalen har 144 seter og er et godt utgangspunkt for mellomstore konferanser og møter. I salen er det lagt opp for lyd og bilde, og vi tilrettelegger salen etter deres behov.

Vi forslår en standardpakke med kaffe, te, vann og frukt under hele oppholdet samt lunsj til en pris på 360,- pr. person + mva.

Oppåstugo: 30-60 etter oppsett

Vårt største rom med flatt gulv - her har du muligheten til å velge mellom mange ulike oppsett. Vi setter opp rommet slik dere ønsker det.

Vi forslår en standardpakke med kaffe, te, vann og frukt under hele oppholdet samt lunsj til en pris på 340,- pr. person + mva.

Kammerset: 12

Kammerset er rommet for de mindre styremøtene og samlingene. Rommet er satt opp med 12 stoler rundt et ovalt bord. 

Rommet kan leies med og uten servering.

Idrettshallen: 800

Framstugo: 150